Joost

 Zeer afwisselde werkzaamheden maken iedere dag bijzonder!   

Joost | Operationeel inkoper

DSC_7271

Jij bent de schakel tussen de afdelingen Logistiek en Verkoop. Door jouw kennis, commercieel en technisch inzicht kan Rent-All haar klanten nog beter van dienst zijn. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop binnen van materialen en apparatuur voor onze verhuur. Je handelt binnen de kader van de contractuele afspraken met de leveranciers.

• Inkopen van materialen onder zo gunstig mogelijke condities, rekening houdend met prijsniveau, vereiste kwaliteit en levertijd;
• Het leggen en onderhouden van goede contacten bestaande en potentiele leveranciers
• Aanmaken van nieuwe en verwijderen van oude artikelen in het verhuursysteem (AGP) ;
• Actueel houden van onze verhuur database (inkoop – en verkoopprijzen)

Jouw profiel:
Je functioneert op een MBO/HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een of meerdere vakdiploma’s op inkoopgebied (bijvoorbeeld NEVI) Je hebt al een aantal jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare inkoopfunctie. Je bent commercieel, assertief en communicatief vaardig. Je bent pragmatisch ingesteld, gedreven, standvastig en je neemt initiatief en komt met voorstellen. Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in Engels en Duits zijn goed. Kennis van onze apparatuur en ervaring binnen onze branche is zeer gewenst.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende baan in een vast team met enthousiaste collega’s, waarin je jezelf op een professionele manier kunt ontwikkelen in een groeiend bedrijf. Daarnaast bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket.

Standplaats:
Nijverheidstraat 75, 6681 LN Bemmel

Is dit de vacature die bij je past?
Stuur dan jouw sollicitatie met CV onder vermelding van functienaam naar PenO@rentall.eu. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Amra Mustafic, Afdeling P&O, op tel: 026 325 53 92.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer: Leuk dat je solliciteert!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Telefonisch interview: De afdeling HR neemt contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek

3. Eerste gesprek: Je voert gesprekken met je toekomstige collega’s over je motivatie om voor Rent-All te komen werken en de kansen die wij je kunnen bieden.

4. Contractvoorstel: Natuurlijk doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren.

5. Je bent aangenomen: Welkom onze nieuwe collega!